Szolgáltatások

SPIRIT csomag

Lakberendezési tanácsadás 100 m2-ig                                                                                                                     180.000 + ÁFA

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik most vettek ingatlant és tanácsot szeretnének, milyen irányban induljanak el a lakberendezéssel. Közösen határozzuk meg a megrendelő személyiségéhez legjobban illeszkedő stílust, hangulatot és színvilágot. Berendezési vázlattervet készítünk, melyen meghatározzuk a helységek funkcióit. A hangulati lapok a megrendelőket a stílus, és színvilág kiválasztásában segítik

 • Az első személyes találkozónk alkalmával felmérem a megrendelők igényeit. Meghatározzuk a lakás, az otthon vagy az iroda főbb funkcióit, stílusát és hangulatát.
 • A második személyes találkozónk alkalmával átadok két darab berendezési tervet (számítógéppel készített alaprajz, perspektíva, 3D látványterv). Átbeszéljük a benne szereplő javaslatokat, az egyes tervek előnyeit, hátrányait, hogy megtaláljuk a megrendelők számára az ideális megoldást. Szívesen ajánlok boltokat, ahol a stílusnak megfelelő bútorokat, kiegészítőket lehet vásárolni.

 

HOME csomag

Tanácsadás lakásvásárláshoz 100 m2-ig                                                                                                                  180.000 + ÁFA

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik ingatlant szeretnének vásárolni. Közösen átbeszéljük a két legjobban tetsző ingatlan előnyeit és hátrányait. Felmérjük, hogy szükség van-e átalakításra, felújításra ahhoz, hogy a leendő lakás leginkább megfeleljen majd a megrendelők elképzelésének. Meghatározzuk ezek mértékét, így könnyebben tudják a megrendelők megbecsülni a változtatások költségvonzatait. Ingatlanonként egy-egy berendezési tervvel segítek elképzelni, milyen is lehet a végleges otthon.

 • Az első személyes találkozónk alkalmával átbeszéljük az igényeket, segítünk kiválasztani a megfelelő ingatlanokat.
 • A második személyes találkozónkra a két legjobban tetsző ingatlanhoz berendezési tervet készítek (számítógéppel készített alaprajz, perspektíva, 3D látványterv), hogy megkönnyítsem a megrendelők döntését. Ezeket átadáskor közösen átbeszéljük.

 

STAGING csomag

Meglévő ingatlan berendezésének felfrissítése, újragondolása                                                                                220.000 + ÁFA

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik szeretik mostani berendezési tárgyaikat, mégis szeretnének új színeket, új hangulatot az otthonukba, irodájukba. Ennél a csomagnál újragondoljuk a megrendelő elképzeléseit, megnézzük, hogy mostani stílusához, ízlésvilágához mi illeszkedik a legjobban. Átbeszéljük, hogy mely berendezési tárgyakat szeretné megtartani, és melyektől válna meg szívesen. Ezek alapján két berendezési terv készül.

 • Az első személyes találkozónk alkalmával felmérem a megrendelői igényeket, és a lakást. Meghatározzuk a változtatások irányát, mértékét.
 • Második személyes találkozónkon javaslatot teszek a változtatásokra. Két berendezési tervet készül (számítógéppel készített alaprajz, perspektíva, 3D látványterv), az ezekben foglaltakat közösen átbeszéljük.
 • Tanácsot adok a boltok kiválasztásában. Igény esetén (külön díj ellenében) részt veszek a megvalósításban.

 

BOARD csomag

Beépített bútorok tervezése, kivitelezése (konyha, háló, gardrób, fürdő…stb.)                                                      220.000 + ÁFA

Egy üres lakásban első körben a beépített bútorokat érdemes megtervezni, kivitelezni. Ezek igen meghatározó belsőépítészeti elemek, ezért érdemes nagy hangsúlyt fektetni a megtervezésükre.

Ebben a csomagban segítünk kiválasztani a bútorok stílusát, anyagát és színét. Megrendelőinket színmintákkal, hangulati lapokkal segítjük a döntés meghozatalában. Ezekről terveket készítünk, melyek alapján a kivitelezés megrendelhető.

 • Személyes találkozónk alkalmával felmérjük a megrendelői igényeket és a lakást.
 • Második személyes találkozónkon a terveket (számítógéppel készített alaprajz, perspektíva, 3D látványterv) közösen átbeszéljük. Asztalos munkához szükséges tervek is átadásra kerülnek.
 • Igény esetén (külön díj ellenében) segítünk a kivitelezés lebonyolításban.

 

INTERIOR csomag

Lakás belsőépítészeti tervezése, részletes berendezési tervek nélkül                                                                      200.000 + ÁFA

Ezt a csomagot frissen vásárolt ingatlanokhoz ajánljuk. Ebben a csomagban a megrendelői szokások, igények és stílusok kerülnek felmérésre. Itt a hangsúlyt a terek és funkciók összhangjára helyezzük. Közösen meghatározzuk, hogy a megrendelők igényeit a helységek mely elrendezése elégítené ki a legjobban. Ezekről terveket készítek.

 • Első személyes találkozónk alkalmával felmérjük a megrendelői igényeket, és a lakást. Meghatározzuk a lakás, otthon vagy iroda hangulatát.
 • Második személyes találkozónk alkalmával 3 darab vázlatot adok át a megrendelőknek, melyből közösen kiválasztjuk a véglegeset. Ez lehet a 3 terv kombinációja is.
 • Harmadik személyes találkozónk alkalmával a végeleges tervek (számítógéppel készített alaprajz, perspektíva, 3D látványterv) és egy bontási-építési terv kerül átadásra.

 

DESIGNER csomag

Teljes lakberendezői tervezés, kivitelezési tervvel Egyedi ár kalkuláció                                                 8.000 – 10.000 + ÁFA/m2

Ez a legrészletesebb, legátfogóbb tervezési csomag.

 • Első személyes találkozónk alkalmával felmérjük a megrendelői igényeket és a lakást, irodát, üzletet.
 • Második személyes találkozónkra 3 darab berendezési vázlatot készítek, melyekből közösen kiválasztjuk a megfelelőt (ez lehet a 3 terv kombinációja is). Ezek alapján elkészül a berendezési terv.
 • Harmadik személyes találkozónk alkalmával véglegesítjük a terveket.
 • Negyedik személyes találkozónkra alvállalkozói terveket készítünk igény szerint (számítógéppel készített bontási-építési terv, elektromos terv, gépészeti terv, burkolatkiosztások, falnézetek, 3D látványtervek).
 • Megrendelői igény esetén (külön díj ellenében) konyha és beépített bútor tervet készítünk.